Rreth nesh

N.T.P Sumaj Metal - është themeluar ne vitin 2000 ku menjehërë pas themelimit kerkesa e tregut rritej, kështu u rrit dhe biznesi fillimi ishte vetëm me rrjetat e thurura por tani pas 20 viteve në kemi futur ne treg dhe disa produkte tjera. Ne kompanine tonë operojne mbi 20 makineri por falë anazhimit të mirë te kompanisë dhe veçanërisht pronarit, kompania ka arrit që çdo vit të pajiset me makineri të ndryshme. Ne gjdo here jemi duke u rritur bashke me klijentet tonë. Shume shpejt kopanija jonë do te filloj me ndertimin e fabrikes se re ne Pejë më linjen e re ku do te operojnë makinerit e fjales se fundit.

© 2019 Sumaj Metal

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now